Κατοικίες

Η εταιρεία μας, δραστηριοποιείται από το 1997 στην κατασκευή κατοικιών (πολυκατοικίες - μεζονέτες - μονοκατοικίες).

Αναλαμβάνουμε είτε με τη μορφή αντιπαροχής, είτε αγοράζοντας το ακίνητο (οικόπεδο), να οργανώσουμε το σχεδιασμό, την έκδοση των απαιτούμενων αδειών και την κατασκευή του έργου.

Στο χαρτοφυλάκιο μας, υπάρχουν έργα στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και των περιχώρων αυτής, στα παράλια του νομού, στο Πήλιο και την Αττική.

Θέλουμε με συνέπεια και χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους αγοραστές των κατοικιών, να αποπερατώνουμε τα έργα μας σωστά, στους υποσχόμενους πάντοτε χρόνους παράδοσης και με σωστές προδιαγραφές.

κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Πέτρινες Κατοικίες

Με πολύ μεράκι και σεβασμό, αναλαμβάνουμε την ανακατασκευή πέτρινων κατοικιών και κτισμάτων, καθώς και την ανέγερση τους εξ' αρχής.

Έμπειρη ομάδα μηχανικών μας, μελατάει την κάθε περίπτωση και σχεδιάζει τη διαδικασία για να υλοποιηθεί σωστά το κάθε έργο.

Στην περίπτωση της ανακαίνισης - αναπαλαίωσης, έχοντας σαν πρώτη μας αρχή την ιστορικότητα και τις αξίες που μεταφέρει το κάθε παλιό πέτρινο κτίσμα πάνω του, προσπαθούμε να το κάνουμε λειτουργικό και εύχρηστο σύμφωνα με τις νέες ανάγκες και απαιτήσεις των ιδιοκτητών του.

Επεμβαίνουμε πάνω, προσπαθώντας να μη χάσει την ιστορικότητά του, και πάντα οι επεμβάσεις μας γίνονται με τα πρότυπα και τους κανόνες τις κάθε περιοχής.

'Εργα μας έχουν γίνει στην περιοχή του Πηλίου και της Θεσσαλίας.

κάντε κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση: